Nak tau siapa wanita ter'power' di Malaysia

|

Apa perasaan anda bila melihat 2 gambar di bawah?

|

1. Bara
2. Terbakar
3. Hangus


Meja pelajar

Meja guru

Momentum Perniagaan Internet @ De' Garden Hotel, Butterworth

|





Hari ni join Seminar Momentum Perniagaan Internet. Dah lama tunggu Tuan Najib Asaddok - Usahawan Internet datang ke kawasan utara.

Walaupun program singkat (8.30am-12.30pm) tapi banyak betul teori dan tips berguna terutama sekali perbezaan antara FB Ads dan Email Marketing.

Masa nak register minggu lepas mcm tak percaya murah sgt sbb selalunya program sebegini mahal giler.

Jom tengok harga diskaun tu sekarang, lepas tu daftar je...

Gula oh Gula

|