LIVE: Serbuan ke atas markas Bashar Al Asad

|







18SX: Punyalah desperate Zambry nak dapatkan sokongan

|


Hukum agama, adab sopan tolak tepi janji kejar undi. Bodoh macam babi

Nama kampung yg paling bangang dalam 1Malaysia

|

Ketua munafik kena sawan, UMNO direstui Allah?

|


Perancangan untuk membunuh Imam Mahdi oleh Wahhabi?

|

An Iranian Channel announces that Saudi Arabia established the towers around the Ka'bah to assassinate Al-Mahdi the moment he appears by snipers on the towers

Sebuah stesen tv di Iran menyatakan tujuan Kerajaan Arab Saudi membina banyak menara di sekeliling Kaabah adalah untuk menempatkan 'snipers' atau penembak2 tepat yg akan menembak dan membunuh Imam Mahdi sebaik sahaja Imam Mahdi muncul dan mengisytiharkan dirinya di hadapan Kaabah.

Gambar yg boleh membuatkan Rosmah & Najib terkentut

|

La... patut la Najib sambut Hari Malaysia di Bintulu

|

LAWAK: JKKK UMNO kena sawan cakap dgn kerusi

|

SYRIA: Bakar rumah, askar bangang mati kena bunuh

|

Parti UMNO adalah tentera syaitan, sokong boleh undi jangan

|

Tahun 2012 masih kempen begini! Malangnya org Batu Kurau

|

Edisi Muntah: Tua botak UMNO joget & cium bapok

|

Bandingan Lagu Kristian vs Lagu Janji Capati

|



BN makin miskin bila diterajui UMNO, guna lori sayur

|

Tiba-tiba kecoh lori BN pula kena simbah cat mcm kes bas 2 tingkat Anwar Ibrahim beberapa hari lepas. Tengok cara lori tu kena simbah tu pun rakyat dah tau puak2 haram ni menipu. Woi BAHALOL! Kalau setakat simbah mcm tu budak darjah satu pun boleh buat kah kah kah...

Aku malas nak hurai isu2 bangang ni, cumanya korang tak terkejut ke dgn lori tu. Macam lori JUAL SAYUR! Sah bila pemimpin2 UMNO jadi kaya raya BN pula makin papa kedana. Macam sial!

Zambry Pencuri dah pencen jadi MB, skrg buat part time bell boy

|



Mamak keparat kena kutuk kaw2, baca SINI

PANAS! Dr Asri vs Hasang Ali (mula puji lepas tu kena sindir)

|