Teknik 'Trading' Emas/Perak Yang Pasti Menguntungkan

|

Salam sejahtera buat semua pengunjung blog ini.
  • Tahukah anda KENAIKAN dan PENURUNAN harga emas dan perak berlaku berkali-kali dalam setahun? 
  • Tahukah anda sekarang ialah waktu untuk MENJUAL EMAS? 
  • Tahukah anda sekarang ialah waktu untuk MEMBELI PERAK? 
Ada pelabur yg merasa rugi bila membeli emas atau perak walaupun mereka akan tetap untung akhirnya. Sebenarnya ada perbezaan di antara melabur dan 'trade' emas dan perak. Melabur hanya sekali lepas tu menunggu. Tetapi 'trade' atau jual/beli emas dan perak boleh dilakukan berkali-kali dalam setahun/sepanjang masa. Maknanya berkali-kalilah anda akan untung. Tetapi nak untung mesti ada ILMU. Di sinilah perlunya Strategi 5B. Apa itu 5B? 5B ialah teknik yang telah diuji dan terbukti mendatangkan keuntungan apabila 'trade' emas atau perak. 5B ialah:

- Bila Nak Beli
- Bila Nak Jual
- Berapa Banyak Nak Beli
- Berapa Banyak Nak Jual
- Bila Nak Beli Semula

Kalau mahu belajar ILMU Strategi 5B ini, anda perlu klik banner di bawah:


3 comments:

Azban1963 said...

SAlam, dah tengok..mahhal benor yop yuran kursusnya..teman mana mampu kalau dah dekat 800.00 tu, teman boleh makan sebulan tu.. kalu dikali dengan 10 org puhhh 8ribu tu untungnya..berkilo emas boleh dibeli...sape yg untung yop...sekadar renungan ..pak malau

silver said...

manenye 800, 600 je... cuba bandingkan dgn kursus bawah ni:
http://www.1wdb.com/2012/03/10/4th-agents-training-graduation/

blajo ttg silver je tapi kena bayo beribu-ribu. bengkel gold & silver hanya 600. lebih murah & terbukti berkesan.

nak trade silver/gold ni kena ada modal paling kurang RM10k. kalau tak ada modal pun akan di ajar macam mana nak cari modal. dah ada modal pulak akan diajar mcm mana nak kawal modal tu. Bukan melabur je tapi menjual dan membeli...

Azban1963 said...

Salam, makasih bro atas makluman, bagaimana nak trade jika saya tidak mampu dan tiada modal seperti cadangan tuan diatas.tq