Aktiviti gay mampu undang gempa & tsunami mcm di Jepun

|

Fanpage Persatuan Gay Malaysia

Facebook pemilik blog gay Abnormal Is Normal yg memaparkan aktiviti songsang. Link ke blog tersebut terdapat di atas dan sesiapa sahaja bebas mengakses blog tersebut (terlalu jijik utk dipaparkan di sini)


Inilah muka pemilik blog gay tersebut, nampak mcm normal tapi sebenarnya gay (jantan suka jantan)


Antara kegemaran spesis ini ialah berkongsi foto diri sendiri tanpa berbaju


Terdapat lebih 5,000 gay seperti makhluk ni yg menjadi peminat fanpage Persatuan Gay Malaysia, jika tidak diambil apa2 tindakan, aktiviti mereka akan mengundang malapetaka seperti di Jepun

3 comments:

SipaJepon's Lover said...

jijik tengok.tapi muka mamat ni macam familiar je..

otaklunyai said...

Semua orang maklum keserakahan dan kebejatan amalan seks di Jepun walaupun Jepun sebuah negara maju. Mereka tak mengetahui amalan songsang seperti itu mengundang bala Allah... tiap2 dosa akan membawa bala lebih2 lagi kepada mereka yg mengetahui tetapi membiarkannya berlaku tanpa rasa benci dan bersalah.

Cerita Cinta Melayu Sejati said...

sanggup jadi gay...awek tak ada ke?