Terkejut besar aku tengok muka sebenar 'maid' Rais Yatim

|

Bawah ni muka kartun Rais Yatim, buaya tembaga yg terlepas 3 tahun dulu tiba2 muncul kat Putrajaya. Buaya tembaga ini juga dikenali dgn nama Rais Peterbibik

Bawah ni pulak muka awek indon yg dikatakan 'maid' yg telah dirogol oleh Tok Rais. Ok, fine la kalau body sedap macam ni jgn kata Rais Yatim, pak aji baru balik Mekah pun boleh terpelanting serban

Rupa-rupanya tidak benar. Bawah ni pulak ialah rupa paras sebenar bibik yg telah di'ngap' oleh Menteri Kaki Ampu. PERGH!!! Tak boleh tahan bro... muka macam bekas bibik aku sial... Apa punya 'taste' la Rais. Nenek mcm ni pun ko boleh balun!

Ni satu lagi gambar yg dipop'ular' kan oleh blogger UMNO. Yep! Nenek yg sama...

Tapi tak heran la sebab muka bini dia pun garang macam Rosmah dan dia pulak dah dapat title 'atuk'. Tapi biasa la 'Tua keladi, makin tua makin menjadi'. Tak caya tengok bawah. Kompom kes orang tua kurang kasih sayang ni...

1 comments:

Yong said...

Yob, boleh tanya kat mana beli rambut palsu warna blond? Kalau boleh mata palsu gak, warna biru.