PM (Pesakit Mental) Najib bercakap macam orang gila

|

Cuba lawati Kosmo Online hari ni, tajuk utama adalah seperti di bawah:


Bilangan pesakit mental meningkat

PUTRAJAYA - Kementerian Kesihatan bimbang tentang peningkatan masalah kesihatan mental di kalangan rakyat negara ini dengan bilangan pesakit yang menerima rawatan di hospital kerajaan sepanjang tahun lalu meningkat 15.6 peratus atau sebanyak 400,227 orang. Lagi...

Semalam pulak SantaNajib Clown berceramah macam org sakit otak. Kut ye pun tak payah la sebut nama Teoh Beng Hock. Memang tanda-tanda sakit mental dah muncul macam mantan Presiden Tunisia Hamid Borgiba suatu ketika dulu. So, skrg:

PM = Pesakit Mental


Kuek Ser Kuang Keng & Abdul Rahim Sabri | Jan 18, 11 6:33PM
NONE
“Kita juga mahu tahu kebenaran dan apa yang sebenarnya berlaku kepadanya. Jangan politikkan isu ini. Kita ada cara untuk mengetahui kebenaran. Kita tidak akan lindungi sesiapa. Ini ikrar kerajaan.”

Ucapan Najib di SJK(C) Labis ini dilihat bagi mengelakkan penghakiman terbuka inkues Teoh tempoh hari dijadikan modal politik oleh Pakatan Rakyat.

“Hasrat kita pun sama dalam kes Teoh Beng Hock,” katanya kepada kira-kira 700 penduduk Cina semasa sesi minum the di dewan sekolah itu.

Namun, Najib mengingatkan pengundi Tenang bahawa kematian Teoh tidak sepatutnya mempengaruhi keputusan mereka dalam mengundi.

“Ini (pilihan raya kecil) lebih besar daripada Teoh Beng Hock, ini adalah mengenai masa depan Malaysia, masa depan semua kita, masa depan generasi kita.

0 comments: