Kisah syarikat UMNO bernama Kanasutra Sdn Bhd

|

~ KOMEN: Apa lah UMNO ni... Nampaknya seks dgn UMNO memang tak boleh dipisahkan. Aku kalau bukak kompeni jgn harap la nak letak nama Kanasutra. Apa punya nama da... bunyi macam Kamasutra. Baca sini kalau nak tau apa itu Kamasutra

SUMBER : Khir Toyo beri projek RM244 juta kepada tertuduh bersama kes rasuahnya

... “Sementara itu, dua lagi syarikat milik Shamsuddin iaitu Getrahome Sdn Bhd dan Kanasutra Sdn Bhd telah diberikan projek secara penswastaan,” jelas beliau.

Getrahome Sdn Bhd mendapat projek pembangunan perumahan dan perniagaan secara penswastaan atas tanah seluas 134.57 ekar mukim Dengkil, Daerah Sepang bernilai RM16 juta pada 2000 dan Kanasutra Sdn Bhd pula diberikan projek cadangan pembangunan perumahan dan perniagaan secara penswastaan atas tanah kerajaan lot 5395 dan 5396 Mukim Dengkil pada 2005 bernilai RM14 juta.

Ini pulak gambar sebuah restoran di Phuket, gamaknya kat sini la timbul idea nama kompeni tu. Tempat makan ke tu... Apa lagi yg ada selain restoran ini di Phuket. Seangkatan dgn Phuket akan timbul la nama Danok, Betong & Hatyai. Tentu orang UMNO familiar dgn nama2 tempat ni kan?

0 comments: