Carta syarikat mcm ni aku pun boleh buat. Macam sial!

|

Inilah syarikat yg macam haram. Ingat hanya dengan berjumpa Menteri Besar dan bagi rasuah kosong kpd PAS maka kompeni tiga suku ni dapat buat sesuka hati. Sudah pasti Menteri Besar kena bermesyuarat dahulu dengan Ahli Exco Negeri. Bila dah diselidik dan confirm barulah Kerajaan Negeri akan buat pengumuman secara rasmi dan diberi surat kebenaran. Melayu bangang yg selalu buat kerja bodoh ini ialah Bumiputera UMNO. Inilah hasil kerjabuat UMNO yg mendidik usahawan jadi tolol dan kurang ajar. Pepatah melayu 'lebih kuah dari sudu' memang sesuai sangat dengan kes-kes sebegini.

Salhan K Ahmad | Sep 23, 10 7:33PM
Kecewa dengan kontroversi berhubung sumbangan RM4 bilion, I'Da World Group Sdn Bhd memutuskan untuk membatalkan niatnya melaksanakan cadangan projek pembangunan bernilai RM313 bilion di negeri...

http://idaworldgroup.com.my/images/companychart200810.jpg

0 comments: