Aziz Ketot perancang konspirasi liwat 1 = Pengerusi Carrefour

|


WAN MOHAMAD (bersongkok) menggunakan I-kiosk Halal sambil diperhatikan oleh Abdul Aziz (dua dari kanan) dan Jamil (kanan) pada Majlis Penganugerahan SHM kepada Carrefour di Putrajaya semalam.

PUTRAJAYA - Di sebalik desas-desus pasar raya Carrefour akan menutup operasi di Malaysia, Thailand dan Singapura, Carrefour semalam mengumumkan pembukaan dua buah lagi cawangan baru pada hujung tahun ini.

Pengerusi Carrefour Malaysia, Tan Sri Abdul Aziz Shamsuddin berkata, dua buah cawangan baru itu masing-masing akan dibuka di Puchong Utama dan Seksyen 23, Shah Alam.

Katanya, dengan pelan pengembangan baru tersebu,t jumlah pasar raya besar Carrefour akan berjumlah 25 buah, di samping 15 cawangan ekspres di seluruh negara.

"Soal penutupan operasi di negara ini, saya enggan memberi sebarang komen kerana akhirnya tuan-tuan akan tahu tetapi buat masa sekarang lebih baik tidak perlu," katanya dalam sidang akhbar selepas Majlis Penganugerahan Sijil Halal Malaysia (SHM) di cawangan Carrefour Putrajaya di sini semalam.

0 comments: