More Prebet KJ pics

|

dari blog Harimau Menaip

KJ sebagai askar Wataniah? Ini berita positif. Membuktikan peribadi KJ sebagai down-to-earth type of person. Dekat dengan akar umbi. Semakin mudah KJ untuk naik ke barisan kepimpinan kerana dia bijak memilih kelainan dan keunikan. Nampaknya, kisah ini menyukarkan kepimpinan muda yang lain. Dari segi akademik, ramai yang kalah. Akan tetapi, KJ kalah dengan cerita-ceriti mengenai sisi gelap alam sosial yang heboh dikatakan di kedai kopi-kedai kopi yang berhampiran.

KJ perlu TAUBAT NASUHA SECARA RASMI agaknya kot? Kalau boleh, ambil gambar ketika sedang melakukan solat taubat. Orang Malaysia memang suka cerita bergambar YB KJ oii!

Gambar-gambar di bawah pasti akan menjadi nilai tambah dalam resume KJ untuk menjadi Menteri Pertahanan. Asalkan tidak menjadi "bekas Menteri Pertahanan PKR", Saiful Bukhari sudahlah!




PERINGATAN: TONA WARNA PC ANDA TIDAK ROSAK, MEMANG KULIT KJ DAH HITAM BERMANDIKAN MENTARI. JANGAN ADJUST BRIGHTNESS!!!

GAMBAR DICILOK DARI: http://bumiyang.blogspot.com/

Ado orang akan polik; apahal lak mamat ni nak masuk Wataniah? Napo lak dio beriyo-iyo nak belajar angkek senjato padahal kalau porang pun, bukan dio yang akan turun ko medan porang?

Jawapan ehh, sonang bonar. Kok kalau ditanyo oleh orang rombau:

Orang Rombau: YB, Kenapa kulit YB makin gelap ni?

KJ : Saya berjemur sewaktu Wataniah dulu. Dulu kulit saya putih. Sumpah! Saya amat yakin dan percaya bahawa sayalah ikon anak muda khususnya golongan Pemuda UMNO.

Den rasolah....inilah sobab ehh...korang raso, macamano?

2 comments:

ikan said...

x elok ke join wataniah hang bila lagi nak join... tang niat tu dia punya pasal kan bagus klu hang promote belia join wataniah dr dok sindir kj, pimpinan pr yg muda tu nape x nak join sekali... teruk sgt ke join wataniah ni...

bona said...

sebab aku wataniah la aku post entry ni. pergi kursus ni kurang dari 5% je solat fardhu. solat langsung tak diwajibkan masa kursus, mandi kat toilet semua togel. kalau pakai spender tu kira nasib baik hahaha