Teruknya kepala hotak mak janda 1Malaysia nih!

|

Sumber: Harian Pelacur

Seorang ‘mak jan’ yang dikenali sebagai Caira, 20-an, berkata kebanyakan pelanggan akan diberikan layanan terbaik oleh setiap pelayan.

“Kami bukan saja menemani mereka untuk menyanyi, malah kebanyakan pelayan bersedia untuk menyerahkan tubuh mereka kepada pelanggan.

“Namun, mereka perlu memberikan bayaran tambahan kepada kami. Jika pelanggan malu untuk melakukan hubungan seks di hadapan kawan-kawannya, kita boleh masuk dalam tandas,” katanya ketika ditemui di pusat karaoke berkenaan, semalam.

Menurut Caira, dia bekerja di pusat karaoke terbabit kerana kesempitan wang untuk menanggung ahli keluarganya yang ramai.

“Kita bekerja untuk cari makan dan bukan mencuri. Mungkin pada segelintir orang ia satu kerja kotor, namun bagi saya setiap pekerjaan memerlukan usaha dan pengorbanan.

“Orang kat luar sana tau kutuk ja...bukan hendak menanggung makan dan minum saya termasuk keperluan lain.

“Bila wang yang saya kumpul itu cukup, saya akan berhenti dan memulakan perniagaan,” katanya.

Caira berkata, dia yang bekerja di premis itu sejak setahun lalu, memperoleh pendapatan RM10,000 hingga RM15,000 sebulan.

“Saya bekerja di sini dengan kerelaan hati dan bukan atas paksaan ibu ayam. Malah, ibu ayam melayan saya dengan baik seperti ahli keluarganya sendiri.

“Mana tidaknya, saya nak datang kerja ke tak pun tidak menjadi halangan kepada mereka. Di sini saya bebas,” katanya.

Katanya, pengurusan pusat karaoke itu akan membayar gajinya setiap hari berdasarkan tempahan pelanggan.

“Namun, bayaran untuk hari ini akan dibayar esok dan begitu seterusnya,” katanya.

0 comments: