Katak munafik sudah marah, bila terdesak tau pulak cari Al Quran

|

Mungkin kerana takut ataupun tidak mahu menerima kebenaran, menyebabkan YB Si Katak Emas tiba-tiba melenting dan mengeluarkan kenyataan yang mencerminkan kejahilan seorang pimpinan yang tiada prinsip perjuangan ini.

Mantan Mufti Perlis,Dr. Asri yang mengatakan bahawa setiap ahli politik yang melompat parti adalah sebagai pengkianat amanah rakyat dan akan menanggung dosa di atas perbuatannya itu menyebabkan Johan Keseluruhan Raja Lompat Katak Negara, YB Ibrahim Ali begitu terasa,seperti sembilu menghiris ke jantung beliau.

Lantas mengeluarkan kenyataan yang mencerminkan kebangangan beliau yang menyatakan "Mana ada dalam nas Al-Quran menyatakan lompat parti berdosa,bukannya tukar agama.Lain kali bila nak buat kenyataan kena berhemah,jangan main sedap cakap,"balas beliau dengan nada marah. - From Perak With Love -

3 comments:

Hang Kelam said...

Rakyat bukan undi katak krn rupa katak-katak puru tu dan hatinya yg buruk. Rakyat undi PARTI, X nak UMNO, X nak BN.

Betul le kata ust., satu pengkhianatan besar kpd rakyat, pengkhianat yg mengkhianati amanah rakyat, pengkhianatan besar yg sgt besar...

BN sememangnya Bangsat Negara, sejak dulu kini dan selamanya.:-P

silver said...

betul tu...

terima kasih kerana sudi melawat blog ini.

omar said...

Apa yang baca dalam ruangan ini kebanyakan nya luahan mental yang sembelit. Cub kau orang renungan kan dimana kau berada kalau umno tak ditubuhkan sebelum era kemerdekaan.mungkin kau orang tak apat rasa. tapi bapak2 atau tok kau orang.bolih berikan jawapan. Aku rasa kau tak bolih bergelar melayu apa atah lagi nak kata ini negeri aku. Jangan menyalak berderai2 kampong tergadai.