Geng Zambry semakin menjadi2 buat onar. Ade je kat mana2

|

~ KOMEN: Kalau nak tau si celaka muka stim yg dalam bulat kuning tu nama dia pun, Zamri. Nama penuh Zamri Idrus. Ini semua geng satu kapal Zambry Kadiaq, Azeez Putera, Naina dan Kutty. Lawyer yang tak laku tiba2 jadi famous dan kaya-raya. Semua ni kerana DUIT!


2 comments:

Ketua Polis said...

anak beranak parpukari tu bro...sepupu seppak dengan madey wal kuti

silver said...

woih! cam tak caya je ketua polis pun melawat blog aku. jgn kena speed trap sudah. tq