Mangkuk ayun punya Zambry, lain kali buat la liga kabaddi!

|

Strategi Terdesak Zambry Untuk Lawan Haji Nizar..
Zambry Jason king semakin kebimbangan apabila MB Datuk Haji Nizar mnganjurkan liga bolasepak iaitu Piala Liga Haji Nizar Jamaluddin selaku presiden Pafa.Penyertaan yang menggalakkan dari setiap daerah menjadikan Zambry mengelabah dan cuba mencari alternatif baru untuk mengatasi kepopularan Haji Nizar.

Maka dengan wajah yang tidak pernah merasai kemaluan Zambry Jason King mengwujudkan pula liga bola sepaknya sendiri selaku MB Haram,iaitu Liga terbuka Manjung yang ada dijalankan selama 3 bulan bagi merebut Piala Datuk Zambry di padang Astaka Manjung,Piala rebutan yang bewarna Hitam itu akan disertakan dengan ganjaran berupa wang.

Promosi yang beria-ria,memperlihatkan Zambry and the gang cuba merebut hati pengundi muda dalam aktiviti sukan,untuk mengatasi kempen Liga Datuk Sri Haji Nizar yang mendapat sambutan golongan muda.

Mengapa pula liga ini diadakan selama 3 bulan sahaja..??sebab selepas 3 bulan akan muncul lah bulan April dimana jangkaannya DUN Perak akan dibubarkan dan Perak akan mengalami proses pilihanraya negeri...Pandai la lu zambryyy...Hampehhh..

0 comments: