I know now why Zambry nak sangat halau DS Nizar dari PAFA

|

Cuba korang tengok gambar siapa kat belakang tu. Ini baru 'real' filem Jangan Pandang Belakang. Dengan adanya gambar tu, PAFA masih mengiktiraf DS Nizar sebagai Menteri Besar Perak yang SAH! Patut la Zambry sakit hati sangat dengan DS Nizar. Malaun ni ingat bila dia dapat curi kerusi MB dia senang2 dapat curi kerusi Presiden PAFA. Jawatan Presiden PAFA bukan jawatan politik. Dan sememangnya sukan kena bebas dari politik. Sorry la tambi pangkor, kau ingat kalau ada duit/kuasa kau boleh curi semua barang sesuka hati. Malam sikit la tambi pangkor... Memalukan, bab sukan pun DS Nizar nak kena ajar sama tambi pangkor, macam ni pun tambi pangkor masih ada hati nak jadi Menteri Besar!

[nizar-pafa.jpg]
gambar ihsan dari blog Ajijoi

Kalau kerajaan negeri Perak tak bagi duit pun, DS Nizar dan seluruh rakyat Malaysia masih mampu nak bantu team bola Perak. Bye bye tambi pangkor... yang pasti tidur malam mu tak akan nyenyak sampai kamu mati kering. Ingat tambi pangkor... dosa mencuri, hukumannya ialah potong tangan. Jangan sampai kaki kamu pun nak kena potong. Tak dapat potong di dunia, di akhirat nanti Allah akan potong jugak. Bertaubatlah kamu dan pulangkan semua hasil curian kamu sebelum Allah humban kamu ke dalam Api Neraka!

0 comments: